Tam Havanızdasınız
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Tam Havanızdasınız

Yaşasın forumlarda yuvarlanmak!

AnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Müzik bölümü bilgilendirmesi

4 posters
YazarMesaj
Yaqmur
Terör
Terör
Yaqmur

Müzik bölümü bilgilendirmesi Empty
MesajKonu: Müzik bölümü bilgilendirmesi   Müzik bölümü bilgilendirmesi Icon_minitime08.02.08 19:05

Her başlık altına müzik türü, o müzik türünü yapan kişiler, müziklerden örnekler, müzik türü hakkındaki görüşler vb. konularında topic açılabilir veya mesaj yazılabilir. Fakat şarkı sözü yazılması uygun değildir. Yazılan tüm şarkı sözleri tarafımdan silinmiştir. Bundan sonra da bu tarz durumlarda moderatörler ve adminler tarafından uygunsuz başlıklar silinmeye devam edilecektir.
http://yaqmur.deviantart.com
mking
Korkusuzca Savaşan Üye
Korkusuzca Savaşan Üye
mking

MesajKonu: Geri: Müzik bölümü bilgilendirmesi   Müzik bölümü bilgilendirmesi Icon_minitime09.02.08 2:32

peki niçin siliniyor şarkı sözleri hiç yazmadım ama sorasım geldi
Snm*33
Terör
Terör
Snm*33

MesajKonu: Geri: Müzik bölümü bilgilendirmesi   Müzik bölümü bilgilendirmesi Icon_minitime09.02.08 11:44

iyi de şarkı sözü yazmanın bi anlamı yok :/ şarkı sözlerini herkes bulabilir..şarkı sözü sitesi diil burası.. diye düşündüm ben..
mking
Korkusuzca Savaşan Üye
Korkusuzca Savaşan Üye
mking

MesajKonu: Geri: Müzik bölümü bilgilendirmesi   Müzik bölümü bilgilendirmesi Icon_minitime09.02.08 14:58

ya mesela çok az bulunacağını düşündüğünüz sözleri koyabilirsiniz ben şarkı sözü koymayı düşünmüyorum ama hem google dan aratınca da çıkacaksak böyle bir şey yaparsak daha çok ziyaretçi gelirdi yine de siz bilirsiniz
BaTu
Moderator
Moderator
BaTu

MesajKonu: Geri: Müzik bölümü bilgilendirmesi   Müzik bölümü bilgilendirmesi Icon_minitime09.02.08 15:37

snm yaa şu yazıları silmekten vazgeç şarkı sözleri için nekadar uğraşıldığını bilmiyosun ii kimle gelmesin istiyosan bende silim haberleri.
Yaqmur
Terör
Terör
Yaqmur

MesajKonu: Geri: Müzik bölümü bilgilendirmesi   Müzik bölümü bilgilendirmesi Icon_minitime09.02.08 23:05

şarkı sözlerini ben sildim. Eğer yoğun istek varsa şarkı sözleri isimli bir bölüm açabilirim. Fakat konular şarkı sözleri içerisinde kayboluyor bu nedenle şu anki kategorilerimizden hiçbiri şarkı sözlerine uygun değildir.

/ayrıca bunu da en çok müzik bölümünde gördüğüm için buraya özel birşeymiş gibi söyleyeceğim fakat heryerde oluyor. Herkes üstüne alınsın. Kopyala yapıştır insanların konunuza olan ilgisini azaltır arkadaşlar. Biraz emek verelim. Okuyup anlatın en azından bir özet görmek daha güzel olur. Yok alıntı yapıcam illa diosanızda bi not eklemeniz gerekli. "Alıntıdır." gibi birşey Wink

teşekkürler Wink
mking
Korkusuzca Savaşan Üye
Korkusuzca Savaşan Üye
mking

MesajKonu: Geri: Müzik bölümü bilgilendirmesi   Müzik bölümü bilgilendirmesi Icon_minitime09.02.08 23:11

tmm resimdekini tanı bölümünde de o zaman resmin alıntısını ya da linkini değilde onun görünüşünü anlatarak yapalım oyunu

yok işin şakası o da dediğiniz gibi alıntı değilde kendi cümlelerimiz olursa daha ii olur. ama ayrı bir şarkı sözleri diye bölümde açılsın
Yaqmur
Terör
Terör
Yaqmur

MesajKonu: Geri: Müzik bölümü bilgilendirmesi   Müzik bölümü bilgilendirmesi Icon_minitime09.02.08 23:14

/Peki bir anket açıyorum Duyurular bölümüne. İsteyenler oy kullanabilirler.

Müzik bölümü bilgilendirmesi
1 sayfadaki 1 sayfası